Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Webwinkel » Personenalarmering

Personenalarmering

Personenalarmering – Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert is samen met gebruikers, hun familie en mantelzorgers ontwikkelt. Daarom is mobiel alarm Wuzzi Alert het meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste mobiel alarm van Nederland.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten.
Met een druk op de knop sta je in contact met jouw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.
Bij Wuzzi Alert Sociaal bepaal je zelf met wie je samen de alarmering invult. Dit zijn meestal familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang totdat er contact is.

Bij Wuzzi Alert professioneel vul je de alarmopvang in met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie zullen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om je te helpen.

In het klantenportaal Mijn Wuzzi kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn contactpersonen.
Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Ga naar de bestelpagina