Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Over ons » Wat wij kunnen betekenen voor ergotherapeuten

Wat wij kunnen betekenen voor ergotherapeuten

Aangepast Wonen is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van woningaanpassingen. Onze werkzaamheden worden veelal uitgevoerd in opdracht van gemeenten. Vaak is sprake van een indicatie; de werkzaamheden vallen dan onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Door onze jarenlange ervaring met woningaanpassingen in de breedste zin van het woord, worden wij steeds vaker al ingeschakeld in het voortraject. Samen met een WMO- consulent beoordelen wij dan of de gewenste voorzieningen bouwkundig kunnen worden gerealiseerd. In deze fase start ook de samenwerking met de ergotherapeut.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • u adviseren over bouwkundige oplossingen;
  • u laten kennismaken met de meest geschikte oplossingen, producten en materialen;
  • u informeren over de mogelijkheid van het installeren van proefopstellingen, zodat de beoogde voorziening, zowel door u als de cliënt, kan worden getest c.q. beoordeeld;
  • in samenspraak met u realiseren wij de definitieve aanpassing;
  • wij leveren 24- uur service en onderhoud.

De financiële afwikkeling van de trajecten loopt in de meeste gevallen via de plaatselijke WMO- consulent. Wanneer sprake is van een particuliere opdracht, loopt dat rechtstreeks via ons bedrijf Aangepast Wonen.

Wij durven gerust te stellen dat u als ergotherapeut met de keus voor Aangepast Wonen, kiest voor dé specialist daar waar het gaat om duurzame, kwalitatieve en verantwoorde woningaanpassingen.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak met onze bouwkundig ergonomisch adviseur, kunt u ons bereiken via:

088- 0043500 of mail@aangepastwonen.info