Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Voorzieningen » Scootmobiel

Scootmobiel

Aanpassen straatwerk

Om de scootmobiel goed de berging in te kunnen rijden is het verhogen van het straatwerk een prima oplossing. Standaard wordt door Aangepast Wonen een goot gebruikt tegen de onderdorpel om houtrot te voorkomen.

Afrijbeveiliging

Wanneer de scootmobiel meegenomen wordt in de lift is het uitrijden soms riskant. Voor de trap kan een paal worden geplaatst die het afrijden belemmerd.

Bergingen scootmobiel

Wij hebben verschillende type bergingen voor het stallen en opladen van scootmobiel of driewiel- fiets. O.a. een stalen scootmobielberging, vandaal bestendig en voorzien van elektrisch bedienbare klep. In de berging is een stopcontact aanwezig voor het plaatsen van de oplader. Tevens is de berging voorzien van houten vloer en ventilatie openingen.

Extra schuurdeur

Als het inrijden van de schuur of berging onmogelijk is via de bestaande route, is er vaak een mogelijkheid om een extra (brede) schuurdeur bij te plaatsen.

Hekwerk

Wij leveren maatwerk hekwerken. Bijvoorbeeld op de galerij voor het stallen van uw scootmobiel.

Kast voor oplader

Een anti-diefstal kast voorzien van een slot, zodat de oplader veilig achter kan blijven. Onderuit de kast komt de plug om in de scootmobiel te steken.

Oplaadpunt scootmobiel

Zowel een stopcontact als een 24V plug wordt toegepast om de scootmobiel of elektrische fiets op te laden.

Plaatsen oprijvoorzieningen

Om de woning of berging te bereiken bij veel hoogteverschil, is een aluminium loopbrug met of zonder leuning een prima oplossing. Ook voor de scootmobiel goed bruikbaar.

Poortopener

Het uitrijden van hekken of poorten geeft vaak problemen, een elektrische poortopener met afstandsbediening opent en sluit de poort en is gemakkelijk te bedienen.