Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Projecten » Langer zelfstandig thuis wonen

Langer zelfstandig thuis wonen

Aangepast Wonen is betrokken bij een aantal regionale projecten, die het langer zelfstandig thuis wonen stimuleren.

Aangenaam Wonen in de gemeente Zevenaar.

Het project Aangenaam Wonen adviseert inwoners van 55 jaar en ouder bij wat zij zelf kunnen doen om langer zelfstandig, veilig en aangenaam in hun huis te blijven wonen. Daarnaast informeren wij hen over de mogelijkheden om langer mee te doen in de samenleving. Meer informatie kunt u hier vinden.

Mijn huis mijn toekomst in de gemeente Rheden.

Het doel van dit project is om inwoners vanaf 55 jaar te stimuleren op tijd hun huis aan te passen, zodat ze langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 

Vertrouwd Wonen van de gemeente Duiven en Westervoort.

Dit project is erop gericht dat de groeiende groep senioren zo lang mogelijk zelfstandig en naar wens kan blijven wonen, óók wanneer de vraag naar zorg toeneemt. Meer informatie kunt u hier vinden.

Lang Zult U Wonen van de provincie Overijssel.

Lang zult u wonen stimuleert huiseigenaren hun woning door (ver)bouwen op te plussen, levensloopbestendig te maken zodat men er langer kan blijven wonen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Woon Bewust in 7 gemeenten in de regio Foodvalley.

De campagne Woon Bewust is opgezet voor de inwoners van de gemeenten Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Langer thuis wonen op een gezonde, comfortabele manier. Meer informatie kunt u hier vinden.

Plezierig, veilig en comfortabel thuis wonen van de gemeente Druten

Het doel van dit project is om inwoners vanaf 55 jaar te informeren en adviseren over de mogelijkheden op het gebied van zo lang mogelijk plezierig en veilig thuis wonen.