Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Voorzieningen » Aanpassingen aan uw toilet

Aanpassingen aan uw toilet

Douche- wc of douche- föhn installatie

Een douche- wc, ook wel een bidet genoemd, is voorzien van een douche en eventueel een föhn om na de toiletgang het onderlichaam te reinigen en te drogen. Deze installatie wordt aangesloten op de waterleiding en het elektriciteitsnet.

Sanibroyeur

Voor het plaatsen van een 2e toilet op de verdieping kunt u kiezen voor een Sanibroyeur. Wanneer uitsluitend gebruik kan worden gemaakt van een kleine afvoer is een perfecte oplossing. Lees meer…

Sta- op closet

Het is mogelijk over de bestaande toiletpot een elektrisch bedienbaar systeem te plaatsen waarmee het gaan zitten en staan wordt vergemakkelijkt.

Supporter

I.p.v. het plaatsen van wandbeugels kan worden gekozen voor een zogenaamde supporter. Deze wordt bevestigd op de pot en is voorzien van leuningen en kan ook uitgevoerd worden in een verhoogde uitvoering.

Toiletbeugels vast of opklapbaar

Naast het closet is het mogelijk om toiletbeugels te plaatsen in diverse lengtes. Deze beugels zijn vast of opklapbaar en kunnen wanneer er weinig plaats is -of met een zwakke muur- worden geplaatst op een statief of met een hulppoot.

Verhoogd closet

Om het opstaan vanaf de closetpot wat makkelijker te maken is een verhoogde pot een uitkomst. Deze closetpotten zijn leverbaar in een extra hoogte van 3, 6 of 10 cm. Ook is het mogelijk een wandcloset te verhogen.