Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Toilet » Een toilet op elke gewenste plek

Een toilet op elke gewenste plek

Regelmatig komt de vraag of het mogelijk is om een tweede toilet te plaatsen op een plek in huis waar geen afvoer is. Daarbij is het vaak zo dat er weinig ruimte is om de toilet te plaatsen. Een sanibroyeur is dan een goede oplossing.

Eenvoudige installatie

Het is moeilijk, soms bijna onmogelijk, om sanitair op iedere gewenste plek te installeren. De hoofd- afvoer is te ver weg of de installatie ligt onder het niveau van het riool. Sanibroyeur biedt hier een eenvoudige oplossing. Een sanibroyeur is de ideale oplossing voor het installeren van sanitair zonder breekwerk. Zowel het installeren als het onderhoud is zeer eenvoudig.

Als u een toilet wilt aansluiten, maar in de betreffende ruimte is nog geen afvoer of er ligt een dunne leiding, dan bieden de fecaliënvermalers van Sanibroyeur een uitstekende oplossing. Doordat de fecaliën worden fijngemalen heeft u slechts een dunne afvoerbuis nodig (minimale doorsnede 32 mm i.p.v. 110 mm). De installatie is eenvoudig en kostenbesparend. Op bijna alle fecaliënvermalers van Sanibroyeur kunt u meerdere sanitaire voorzieningen (zoals een wc, wastafel, bidet en douche) aansluiten. Hieronder twee voorbeelden:

Sanicompact 43 ECO+

De Sanicompact 43 ECO+ is de kleinste van de Sanicompact toestellen. De dieptemaat is slechts 43 cm. Hierdoor is het zelfs mogelijk in de kleinste ruimtes een wc te installeren. Hij wordt geleverd in de kleur wit inclusief toiletzitting.

Sanicompact 43 ECO+

Sanicompact 43 ECO+

Max. opvoerhoogte: 3 meter verticaal – 30 meter horizontaal
Diameter afvoerleiding: 32 mm
Max. opgenomen vermogen: 550 w
Max. vloeistoftemperatuur: 35 graden
Afmetingen b x d x h: 390 x 430 x 420 mm

Sanicompact 48 ECO+

De Sanicompact 48+ ECO heeft het uiterlijk van een traditioneel toilet. Het is leverbaar in de kleur wit of pergamon en wordt geleverd inclusief toiletzitting. Met de geïntegreerde sifon wordt de afmeting zelfs gereduceerd tot 51 cm diepte. De zithoogte van de Sanicompact 48 ECO+ inclusief toiletzitting is 43 cm. De totale cyclus van de Sanicompact 48 ECO+ duurt slechts ongeveer 15 seconden en het geluidsniveau ligt niet hoger dan de spoeling van een traditioneel toilet.

Sanicompact 48 ECO+

Sanicompact 48 ECO+

Max. opvoerhoogte: 3 meter verticaal – 30 meter horizontaal
Diameter afvoerleiding: 32 mm
Max. opgenomen vermogen: 550 w
Max. vloeistoftemperatuur: 35 graden
Afmetingen b x d x h: 368 x 510 x 405 mm

De sanicompact 43 en 48 ECO+ zijn beide KIWA waterleiding technisch veilig gecertificeerd.

Tip: d.m.v. een verhogingsset is de standaard zithoogte van 43 cm aan te passen tot de gewenste hoogte.

Tags van dit bericht: ,

Comments are closed.