Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Trap » Tussentreden, als traplopen moeilijk wordt

Tussentreden, als traplopen moeilijk wordt

Wat zijn tussentreden?

Op maat gemaakte tussentreden voor uw trap, die het mogelijk maken om zonder extra hulpmiddelen in uw eigen woning weer de trap op en de trap af te lopen. U kunt daardoor veel langer zelfstandig blijven wonen in de voor u vertrouwde omgeving. Tussentreden zijn op elke trap toepasbaar. Door de toepassing van tussentreden halveert de hoogte van de traptreden, waardoor u met kleinere stappen uw trap op en af kunt lopen. In plaats van elke keer een opstap te maken van ca 20 centimeter hoeft u nu nog maar 10 centimeter te overbruggen.

Blijf in beweging met tussentreden

In de praktijk zorgen tussentreden ervoor dat u een veel kleinere krachtinspanning hoeft te leveren. U hoeft uw enkels, knieën en heupen minder te buigen en minder te belasten. U blijft beter in evenwicht en heeft goed houvast. Medebewoners kunnen net als u gebruik maken van de tussentreden of ervoor kiezen om ernaast, over de oorspronkelijke treden te lopen. Traplopen wordt met tussentreden lichter en veiliger en zorgt er tegelijkertijd voor dat u op een verantwoorde manier in beweging blijft.

Denkt u ook eens aan tussentreden als oplossing

Tussentreden zijn eenvoudig te monteren, passen op iedere denkbare trap -ook de buitentrap en de trap naar zolder- en zorgen er tegelijk voor dat u uw conditie op peil houdt.

  • Een betaalbare oplossing als traplopen een probleem wordt
  • Als uw trap een hindernis is geworden
  • Niet verbouwen of verhuizen
  • Wel uw conditie op peil blijven houden

Voor andere trapvoorzieningen verwijzen wij u graag door naar onze pagina aanpassingen aan uw trap.

Tags van dit bericht: ,

Comments are closed.