Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Voorzieningen » Aanpassingen aan uw badkamer

Aanpassingen aan uw badkamer

Anti- slipvloer

Voorkomt uitglijden. Speciale antisliptegels hebben een grover oppervlak en bieden daarom meer houvast. Een transparante antislipcoating levert een slijtvaste laag op die eenvoudig is schoon te houden.

Badplank of badlift

Om gemakkelijk in- of uit bad te stappen is een badplank een zeer goedkope en doeltreffende oplossing. Lees meer…

Beugels

Geven stevigheid, zoals bij het in en uit de douche of bad stappen, maar ook bij het bukken. Door beugels te gebruiken kunnen allerlei handelingen in de badkamer en het toilet makkelijker en veiliger worden uitgevoerd.

Douchewand

Om te voorkomen dat tijdens het douchen de rest van de badkamer nat wordt, kan een douchewand geplaatst worden van gehard doorzichtig veiligheidsglas.

Eénhendelkraan

Op de wastafel. Met één hendel stelt u de kraan in op de juiste temperatuur en de juiste hoeveelheid water. Dit is handig als de kracht in uw handen afneemt.

Grote spiegel

Wanneer zittend voor de wastafel de spiegel te hoog hangt, geeft een langere spiegel beter zicht. Het planchet komt meestal te vervallen.

Handrails

Om het lopen langs wanden op gangen te vergemakkelijken plaatsen we een handrails in hout, staal of kunststof. Ook in de badkamer kan het een prima oplossing zijn.

Inloopdouche

In plaatst van een douchebak of bad. Eenvoudig te betreden omdat de badkamervloer vlak is.

Kantelbare spiegel

Met een simpel mechanisme of met muurbeugels kunnen spiegels kantelbaar worden gemaakt voor zittend of staand gebruik.

Kleine wastafel

Om ruimte te winnen is het mogelijk de bestaande wastafel te verwijderen en te vervangen voor een type met geringere afmetingen. De kraan kan meestal worden overgezet.

Losse of opklapbare douchezitting

Om uw gemak te vergroten, zodat u bijvoorbeeld zittend kunt douchen of aan- en uitkleden, kunt u in de douche een douchezitting plaatsen.

Radiator

Wanneer een radiator de toegang belemmert of onvoldoende warmte afgeeft, verzorgen wij de verplaatsing of vernieuwing van uw radiator. Ook controleren wij de ketel. Designradiatoren zitten ook in ons programma.

Sta- op douchezitting

Ook douchezittingen welke horizontaal of verticaal automatisch versteld kunnen worden zitten in ons programma.

Thermostatische douche- mengkraan

De temperatuur is vooraf naar wens in te stellen. In de kraan is een vergrendeling aangebracht waardoor het water niet warmer wordt dan een bepaalde temperatuur.

Wandcloset

Kan op iedere gewenste hoogte geplaatst worden. De ideale zithoogte ligt tussen de 46 cm en 52 cm.

Wastafelproducten (hoog/ laag verstelling, onderrijdbaar)

Wanneer een wastafel door meerdere personen wordt gebruikt, zowel zittend als staand, dan is een module waar de wastafel in hoogte verstelbaar is zeer doeltreffend.