Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Voorzieningen » Deuraanpassingen

Deuraanpassingen

Deurautomaten

Deurautomaten bieden vrij toegang tot woning, berging of galerij en worden bediend met schakelaar of afstandsbediening. Lees meer…

Deurverbreding

Het verbreden van de deur is een oplossing, wanneer de deur niet breed genoeg is voor uw rolstoel of scootmobiel, of wanneer de deur onvoldoende ruimte biedt om een draai te maken.

Extra schuurdeur

Als het inrijden van de schuur of berging onmogelijk is via de bestaande deur, is er vaak een mogelijkheid om een extra (brede) schuurdeur bij te plaatsen.

Intercom/ Videofoon

Om vanuit de woning de voordeur te bedienen of te zien wie er voor de deur staat is plaatsing van een intercominstallatie de uitkomst.

Poortopener

Het uitrijden van hekken of poorten geeft vaak problemen, een elektrische poortopener met afstandsbediening opent en sluit de poort en is makkelijk te bedienen.

Schuifdeur

Wij kunnen zeer licht lopende schuifdeuren plaatsen, verkrijgbaar in alle afmetingen. De soft close zorgt voor een goede sluiting. De montage is geheel compleet met beugelgreep en afgewerkt tot in detail.

Wandbeugels en kozijnbeugels

De opstap naar badkamer en/of balkon heeft vaak een dusdanig hoogteverschil dat een greep aan de kozijnstijl prettig is.