Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Badkamer » Veilig gebruik maken van uw bad

Veilig gebruik maken van uw bad

U heeft de voorkeur om het bad te behouden en bent op zoek naar alternatieven om er veilig gebruik van te kunnen maken?
Regelmatig komt de vraag of er manieren zijn om veiliger in- en uit bad te stappen. Oplossingen zijn er zeker. Aangepast Wonen heeft diverse producten in het assortiment die het baden veiliger en comfortabeler maken.

Etac Fresh badplank

Een voordelige en functionele oplossing is de Etac Fresh badplank. Deze badplank is meerdere malen onderscheiden voor zijn ontwerp en uitstekende functionalitieit. Doordat de zijkanten van de badplank breed zijn uitgevoerd, zorgt dit voor een maximale ondersteuning bij transfers. Daarentegen is het midden juist smal gelaten voor een eenvoudige persoonlijke verzorging.
Fresh badplank

Etac Rufus Plus badplank

Een klassiek en eenvoudig ontwerp dat wel tot 200 kg kan dragen. De Rufus badplank maakt het mogelijk om veilig transfer van en naar de badkuip uit te voeren. De badplank is eenvoudig aan te passen aan verschillende badbreedtes en is verkrijgbaar in twee lengtes.
RUFUS Plus badplank

Petermann Badlift

Een badlift is een praktische hulp voor het zelfstandig baden. De Petermann badlift past in ieder bad, staat stevig en slipvrij en laat zich gemakkelijk uit de badkuip nemen. De rugleuning van de badlift is kantelbaar, zodat de gebruiker rechtop kant blijven zitten, maar ook de mogelijkheid heeft ontspannen achterover te gaan liggen.

Badlift

Bovenstaande producten zijn ook te vinden in onze webwinkel.

Tags van dit bericht: ,,,,

Comments are closed.