Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Deur » Automatische deuropeners

Automatische deuropeners

Wellicht heeft u onder voorzieningen al gelezen dat wij ook automatische deuropeners plaatsen. Dit is een hulpmiddel dat steeds populairder wordt en dat bovendien op diverse plaatsen in huis kan worden toegepast. Bijvoorbeeld om een voordeur vanuit de woonkamer te kunnen openen of om een deur van de berging op afstand te kunnen openen om met een rollator of scootmobiel naar binnen te kunnen gaan. Wij leveren en monteren diverse soorten automatische deuropeners. Ook garagedeuren, poorten of hekken kunnen door ons worden voorzien van een automatische deuropener. 

Automatische-deuropener

Automatische deuropener, geplaatst op een tussendeur in een trappenhuis van een appartementencomplex.

Uitvoering

Automatische deuropeners zorgen voor een gebruiksvriendelijke toegang. Voor mensen met een beperking is een automatische deuropener een welkom hulpmiddel. 

Bedieningsmogelijkheden automatische deuropeners

  • Draadloze afstandsbediening
  • Sleutel schakelaar
  • Drukknop
  • Elleboogschakelaar
  • Aansturing via (bestaande) intercom
  • Geavanceerd met uw tablet of smartphone

In ons assortiment deurautomaten voeren wij o.a. het merk CDVI- DIGIWAY®. Dit merk, alsmede ook onze andere merken voldoen uiteraard volledig aan de gestelde eisen met betrekking tot veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u meer weten over de toepassing van automatische deuropeners? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag. 

Tags van dit bericht: ,,

Comments are closed.