Heeft u vragen? Bel ons 088-0043500

Home » Scootmobiel » Oplaadpunt voor uw scootmobiel

Oplaadpunt voor uw scootmobiel

Wat zijn de mogelijkheden voor het opladen van uw scootmobiel?

Wandcontactdoos (spatwaterdicht) met een schapje voor de oplader

De meest voor de hand liggende oplossing, is het plaatsen van een wandcontactdoos. Deze wandcontactdoos is spatwaterdicht en wordt aangesloten op een geaarde groep binnen de groepenkast. Een schapje wordt gemonteerd om de oplader te plaatsen.

24V contactdoos buiten (oplader binnen de woning)

Oplaadpunt scootmobiel

24V contactdoos buiten

Een voorziening die veel wordt geplaatst op galerijen, of binnen gangen van verzorgingshuizen, is de 24V aansluiting. Buiten het appartement wordt een wandcontactdoos geplaatst, daarbij wordt een snoer geleverd welke past in de scootmobiel. De oplader hangt binnen aan het stopcontact. De mogelijkheid om de oplader mee te nemen blijft.

Stalen kast voor lader (diefstal- en vandaalbestendig)

In de stalen kast is plaats voor één of twee opladers. De wandcontactdoos kan binnen- of buiten de kast worden geplaatst. Onder uit de kast komt het snoer welke in de scootmobiel wordt gestoken tijdens het opladen.

Easy E Box

Deze stalen kast met cilinderslot is uitstekend geschikt voor zowel het opladen van een scootmobiel als elektrische fiets. Er zit een wandcontactdoos in waar de oplader op wordt aangesloten. De laadkabel hangt onder uit de kast.

Wandcontactdoos, afsluitbaar met tussenmeter

Een voorziening die veel wordt toegepast in stallingsruimten zoals parkeergarages, is de afsluitbare kast met tussenmeter en schakelaar. De oplader wordt geplaatst en aangesloten op een wandcontactdoos die u zelf kunt in- en uitschakelen. Tevens wordt door een kWh meter de hoeveelheid stroom die verbruikt is bijgehouden. Het is dus altijd mogelijk om individueel af te rekenen met de woningeigenaar.

wandcontactdoos afsluitbaar met tussenmeter

Wandcontactdoos, afsluitbaar met tussenmeter

Het plaatsen van een tussenmeter om de hoeveelheid gebruikte stroom apart af te kunnen rekenen, is bij alle genoemde oplossingen mogelijk. Het bevestigen van een keiloog met ketting tegen diefstal, kunnen wij ook voor u verzorgen. Daarnaast leveren wij beschermhoezen, ook de brandwerende variant. Bij sommige wooncomplexen, galerijen of stallingen is het gebruik van een brandwerende beschermhoes voorschrift.

Kijk ook bij voorzieningen voor scootmobiel.

Tags van dit bericht: ,,

Comments are closed.